Nyomtatás
Kategória: Szabadidősport
Találat: 197

2021. október 23-án rendezték Abony főterén és a környező utcákban a XIX. Futabony futóversenyt. A napsütéses, de hűvös és szeles időben öt távon 13 korcsoportban állhattak rajthoz a futást kedvelők. Az óvodások 400 métert, az újoncok 1000 métert, az ifjúságiak, a felnőttek, a szeniorok és a veteránok 3000 métert futottak.  A gyermek és serdülő korcsoportú futók Abony 1956-os hősére emlékezve, az 1956 méteres Magas István emlékfutást teljesítették. Újszászt hat futó képviselte, akik 3000 métert futottak, és mindnyájan dobogós helyen végeztek. Az abszolút versenyben is jól futottak. A nők versenyét Farkas Lilla nyerte. A férfiaknál Sallai Péter másodikként, Zakar József harmadikként ért célba.

A korosztályos eredmények:

A verseny a családi és a baráti váltók jó hangulatú, izgalmas versenyével fejeződött be. A baráti váltót a Farkas Lilla, Kovács Brigitta, Zakar József összeállítású újszászi csapat nyerte.

 

Fotó: Borsányi János, Fehér János, Lőrinczy Veronika és Tóth Gábor

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.