Nyomtatás
Kategória: Lábtoll-labda
Találat: 58

Az Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskolában a lábtoll-labda egyéni verseny nyolcad döntője után csapatverseny következett. A megmérettetésen a tanulók csak a saját osztálytársaikkal lehettek egy csapatban, így a jobb játékosok bevonzották a sportágba azon barátaikat is, akik ügyesek és van labdaérzékük, de még nem próbálták ki magukat ebben a versenyszámban. Külön verseny volt az 5-6. és 7-8. osztályos lány és fiú csapatok számára. A rendezvényen összesen 73 fiatal lábtoll-labdázó rúgta a labdát.

Az 5-6. osztályosoknál a három lány és nyolc fiú csapat mellett egy negyedik osztályos fiú egység is indult, akik nem játszottak alárendelt szerepet a rutinosabb játékosok között és a középmezőnyben végeztek. A lányok körmérkőzést játszottak, ahol a 6. b-sek 100%-os teljesítménnyel nyerték a csapatbajnokságot.

A fiúknál a csoportmérkőzések után már lehetett látni, hogy négy csapat közül dől el, hogy ki nyeri a versenyt. Az elődöntők, a 3-4. helyért és a döntő szoros, izgalmas és feszült mérkőzéseket hozott, amit végül a Kanalas Richárd által vezetett 6. b1 csapata nyert meg a 6. a1, 5. b1 és az 5. a1 előtt.

A 7-8.-osoknál öt fiú és öt lány csapat jelentkezett a megmérettetésre. Mind a fiúknál és mind a lányoknál a 8. b-s egységek állhattak a dobogó legmagasabb fokára. A 8. a1 fiú csapatában egyéb okok miatt nem játszott a kulcsjátékosuk Oláh Olivér, ezért a Dániel ikrek Petra és Patrik Bonnyai Botonddal és Kun Tiborral kiegészítve vették fel a harcot a riválisaikkal. Így is a döntőig meneteltek, ahol három szettben maradtak alul a 8. b1 csapata ellen. A bronzérmet a 8. b második számú csapata szerezte meg.

A csapatmérkőzéseket nézve elmondható, hogy az Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola lábtoll-labdázói motiváltak, jó formában vannak és készen állnak a megyei- és országos diákolimpiára.

Folytatás a legjobb lány és fiú egyéni versennyel.

Tóth Gábor

 

5-6. osztályos lány csapat: 2. Joó Brigitta, Ganyi Dzsenifer, Kanálos Mária Borbála, 1. Debrei Loretta, Zentay Zoé, Páhi Annamária, 3. Horváth Barbara, Hegedűs Zoé, Szakál Dzsenifer, Kanálos Beatrix

 

Eredmények
5 - 6. évfolyam lány csapat
1. Debrei Loretta, Páhi Annamária, Zentay Zoé 6. b
2. Ganyi Dzsenifer, Joó Brigitta, Kanálos Mária Borbála 5. b
3. Hegedűs Zoé, Horváth Barbara, Kanálos Beatrix, Szakál Dzsenifer 5. a
     
     
5 - 6. évfolyam fiú csapat
1. Fehér Benett, Kanalas Richárd, Kanálos Krisztián 6. b1
2. Breszkó Dominik, Fajkó Norina, Farkas Alex, Rab Bence 6. a1
3. Kanalas Nikolasz, Kanalas Patrik, Rézműves Alex, Vidák Nikolasz 5. b1
4. Kanálos Antónió, Kiss Vendel, Lakatos Márk 5. a1
5. Kanálos Ferenc Valentinó, Kanalas Dominik, Vidák László Andzseló 4. a
6. Gajdos Rajmond, Kanálos Rómeó, Konka Bence 5. b2
7. Szabó Ruben, Molnár-Némethy Botond, Horváth Ádám 6. a2
8. Kanalas Tibor, Kurcz Ádám, Vidák Antal 6. b2
9. Kecskeméti Levente, Páhi Sándor, Pap-Valentin Gabriella 5. a2
     
     
7 - 8. évfolyam lány csapat
1. Agócs Laura, Kaló Natália, Nagy Beatrix, Vidák Mercédesz 8. b
2. Debrei Alexandra, Gudics Bianka, Tuba Alexa 7. a1
3. Csábi Luca, Nagy Liliána, Silye Heléna, Ürmös Dzsesszika 7. b1
4. Gintl Zoé, Tolvaj Viktória, Vámos Lilla, Zsákai Dzsenna 8. a
5. Kállai Valéria, Nagyhajú Ingrid, Vidák Kira 7. b2
     
     
7 - 8. évfolyam fiú csapat
1. Kanalas Renátó, Sörös László, Steczina Nikol 8. b1
2. Bonnyai Botond, Dániel Patrik, Dániel Petra, Kun Tibor 8. a1
3. Makula Kevin, Rab Dávid, Vincze Kristóf 8. b2
4. Knapich Pál, Szénási Zsolt, Szűcs Dénes 7. a
5. Bottyán Ádám, Kocsis Király Vajk, Pap Tamás 8. a2
     
Összesen: 73 fő
     

 

5-6. osztályos fiú csapat: 2. Rab Bence, Fajkó Norina, Farkas Alex, Breszkó Dominik, 1. Kanálos Krisztián, Fehér Benett, Kanalas Richárd, 3. Vidák Nikolasz, Kanalas Nikolasz, Rézműves Alex, Kanalas Patrik

 

7-8. osztályos fiú csapat: 2. Kun Tibor, Bonnyai Botond, Dániel Petra, Dániel Patrik, 1. Sörös László, Steczina Nikol, Kanalas Renátó, 3. Rab Dávid, Makula Kevin, Vincze Kristóf

 

7-8. osztályos lány csapat: 2. Tuba Alexa, Debrei Alexandra, Gudics Bianka, 1. Nagy Beatrix, Vidák Mercédesz, Kaló Natália, Agócs Laura, 3. Ürmös Dzsesszika, Csábi Luca, Silye Heléna, Nagy Liliána

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.