Nyomtatás
Kategória: Lábtoll-labda
Találat: 176

Befejeződtek a Magyar Lábtoll-labda Szövetség 2022. évi ranglista versenyei. Minden korcsoportban eldőlt, hogy ki lett az év legjobbja. 2022-ben nagyon eredményes volt az Újszászi VVSE lábtoll-labda szakosztálya. Minden korcsoportban újszászi versenyzők bizonyultak az év legjobbjának.

2022-ben az év lábtoll-labdázói, megismételve 2021. évi eredményüket Herczeg Gábor (Újszászi VVSE) és Farkas Lilla (Újszászi VVSE) lettek Herczeg Gábor 18 éves játékos pályafutása során 5. alkalommal lett az év játékosa. 2022-ben férfi csapatban, férfi párosban, férfi egyéniben és vegyes párosban felnőtt bajnok. Férfi csapatban, férfi párosban, férfi egyéniben és vegyes párosban ranglista első.

Farkas Lilla második alkalommal érdemelte ki az év lábtoll-labdázója megtisztelő címet. 2022-ben női csapatban, női párosban és vegyes párosban felnőtt bajnok. Női csapatban, női párosban és vegyes párosban ranglista első.

2022 korcsoportos legjobbjai:

Az év legjobb ifjúsági játékosai: a háromszoros ifjúsági bajnok Rab Alexander (Újszászi VVSE) és a négyszeres ifjúsági bajnok Diós Leticia (Újszászi VVSE)

Az év legjobb serdülő játékosai:

A kétszeres serdülő bajnok Szentpéteri Tamás (Újszászi VVSE), a serdülő versenyeken rendszeresen dobogós Kondor Anett (Dunaújváros Gárdonyi) és az egyszeres serdülő bajnok Bubori Hajnalka (Újszászi VVSE)

Az év legjobb gyermek játékosai:

A háromszoros gyermek bajnok Kanalas Renátó (Újszászi VVSE) és a négyszeres gyermek bajnok Dániel Petra (Újszászi VVSE)

Az év legjobb szenior játékosai:

Tóth Gábor (Újszászi VVSE) és Pelczer-Földi Nikoletta (Újszászi VVSE), akik 2022-ben minden szenior versenyt megnyertek. Mindketten négyszeres szenior bajnokok.

 

Herczeg Gábor és Farkas Lilla

Rab Alexander és Diós Letícia

Bubori Hajnalka, Szentpéteri Tamás és Kondor Anett

Kanalas Renátó és Dániel Petra

Tóth Gábor és Perczel-Földi Nikoletta

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.