Nyomtatás
Kategória: Lábtoll-labda
Találat: 155

2022. augusztus 27-én, a Megbecsülés Napját tartották Újszászon, amelyen a szociális ágazat dolgozóit köszöntötték. Újszászon a két nagy bentlakásos szociális otthonnak köszönhetően mintegy 250-en dolgoznak a szociális ágazatban.

Az idei rendezvényre 350-en – valamennyien ágazati dolgozók és családtagjaik – regisztráltak a majális jellegű családi napra. 10 bográcsban kiválóbbnál kiválóbb ételek főttek. A 14 órás rendezvényen ugrálóvár, csillámtetoválás, arcfestés, mesemondó, interaktív foglalkozás, zenés kabaréműsor, tombola, retro disco szórakoztatta a megjelenteket. Az Újszászi VVSE lábtoll-labdázói révén a sport is jelen volt a rendezvényen. Diós Letícia vezetésével Bubori Hajnalka, Csobai Attila, Dániel Petra, Fajkó Márk, Kanálos Péter, Kovács Boglárka, Nagy Beatrix, Skultéti Zsombor, Steczina Nikol és Tóth Ákos lábtoll-labdázott az ünnepség gyermek résztvevőivel.

 

 

 

 

 

 

 

Fotó: Diós Letícia

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.