Nyomtatás
Kategória: Kosárlabda
Találat: 34

Konka Zsombor az Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola hatodik osztályos tanulója, aki a Szolnoki Sportcentrumnál kosárlabdázik már harmadik éve a Szolnoki Kosárlabda Akadémia U12-es "A" csapat tagjaként. A közelmúltban számos megmérettetésük volt, melyek közül érdemes kiemelni, hogy a Kiváló Kölykök Kupáján bronzérmet nyertek.

Emellett bekerült a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei utánpótlás válogatottba is, ahol április 6-án aranyérmet nyertek. A megyei és országos bajnokságok a vége felé közelednek, azonban végeredményekről csak a későbbiekben tudunk beszámolni.

Zsombor emellett kiegészítő sportként lábtoll-labdázik, ahol szintén szép eredményei vannak. A közelmúltban a nyárlőrinci országos ranglista versenyen és a diákolimpián is szerepelt, illetve szorgalmának köszönhetően a Magyarország jó tanulója-jó sportolója cím várományosa is.

Konkáné Pozsgai Tímea és Farkas Lilla

 

 

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.