Nyomtatás
Kategória: Események
Találat: 145

Az Újszászi VVSE lábtoll-labda szakosztályában 2003 óta hagyomány, hogy a felnőtt és az ifjúsági bajnokok eredményeik megünneplésével zárják az évet a Bajnok Étteremben. Ugyan a koronavírus járvány egy kicsit megbontotta a sorozatot, de évről évre ünnepelhettünk újszászi bajnokokat. Idén jubileumi eseményre került sor, hiszen ez a 20. alkalom, hogy a bajnokok itt zárták az évet. A felnőttek között hét bajnoki címből ötöt Újszász nyert, az ifjúságiaknál hét bajnoki címből hatot nyertünk, összesen tizennégy lehetséges győzelemből tizenegy bajnoki címet nyertek az újszásziak valamint a Hungarian Open négy versenyszámából egyet sikerült megnyerni.

Összesen tizennégy ifjúsági és felnőtt korcsoportos bajnokot köszönthettünk, köztük nyolcan most először jogosultak ezen a vacsorán részt venni. Béki Norbert, Dániel Petra, Jónás Károly Krisztián, Kovács Boglárka, Kovács Brigitta, Kulcsár Zalán, Nagy Leila és Zsigmond Tamás először érdemelték ki a Bajnok éttermi meghívást, miközben Diós Letícia, Farkas Lilla, Kovács Evelin, Rab Alexander, Szaszkó Dorka és Tóth Gábor már a korábbi években is az ünneplők közé tartozhattak. Herczeg Gábor részletes statisztikát vezet az országos bajnokokról, melyből kiderül, hogy az idei vacsorával együtt már hatvanhárom lábtoll-labdázó vacsorázhatott a Bajnok Étteremben.

 

 

Az ifjúságiak számára a 3. Utánpótlás Páros Országos Bajnokság és a 26. Ifjúsági Országos Bajnokság, míg a felnőttek számára a 23. Páros Országos Bajnokság, a 26. Hungarian Open és a 27. Felnőtt Országos Bajnokság versenyszámaiban szerzett győzelmek jelentettek országos bajnoki címeket.

Emellett nemcsak az országos bajnokságokon, de a ranglista versenyeken is szorgalmasan gyűjtögették a pontokat az újszásziak. Bár az utánpótlás számára még a január 13-án esedékes Tini Kupa az idei ranglistába számít, de a jelenlegi állás szerint a serdülő korcsoportot leszámítva, mindenhol újszásziak vannak az élen.

A gyermek korcsoportban Dániel Petra és Dániel Patrik, a serdülőknél két dunaújvárosi játékos, Kondor Anett és Zudor Milán vezetik a ranglistát. Az ifjúságiaknál viszont szintén újszásziak vannak az élen, Nagy Leila Larissza és Kulcsár Zalán. A felnőtteknél Farkas Lilla és Rab Alexander nyerték az év játékosa címet, miközben a szenioroknál Tánczos Krisztina és Tóth Gábor voltak a legeredményesebbek.

A vacsorán a sporteredményekről szóló évértékelő beszámoló után a Magyar Lábtoll-labda Szövetség elnöke, ifj. Fehér János, az Újszászi Városi Vasutas Sportegyesület elnöke, Farkas István, valamint az Újszászi Városi Vasutas Sportegyesület lábtoll-labda szakosztályának vezetője, Tóth Gábor gratuláltak az eredményekhez, kívántak kellemes karácsonyi ünnepeket, sportsikerekben gazdag új évet és jó étvágyat a finomabbnál finomabb fogásokhoz. Vacsora közben jó hangulatú beszélgetések keretében idézték fel a játékosok a versenyek élményeit, tervezték az elkövetkező időszakot.

Farkas Lilla

 

  23. Páros Országos Bajnokság
Női páros Diós Letícia, Szaszkó Dorka
Vegyes páros Tóth Gábor, Farkas Lilla
   
  3. Utánpótlás Páros OB.
Férfi páros Jónás Károly Krisztián, Kulcsár Zalán
Vegyes páros Kulcsár Zalán, Kovács Boglárka
   
  26. Hungarian Open
Női  egyéni Farkas Lilla
   
  26. Ifjúsági Országos Bajnokság
Férfi csapat Jónás Károly Krisztián, Béki Norbert, Kulcsár Zalán, Zsigmond Tamás, Rab Alexander
Férfi egyéni Rab Alexander
Női csapat Nagy Leila, Dániel Petra, Kovács Boglárka
Női egyéni Dániel Petra
   
  27. Felnőtt Országos Bajnokság
Női csapat Diós Letícia, Farkas Lilla, Kovács Brigitta, Kovács Evelin
Női egyéni Farkas Lilla
Férfi egyéni Rab Alexander

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotó: Diós Letícia, Farkas István, Farkas Lilla

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.