Nyomtatás
Kategória: Események
Találat: 196

Városunkban a két nagy bentlakásos otthonnak köszönhetően kiemelkedően magas a szociális ágazatban dolgozók létszáma.

Mintegy 250 munkavállaló dolgozik településünkön a hét minden napján szeretteinkért, és szó szerint a bölcsőtől a koporsóig fogják azok kezét, akik maguktól nem lennének képesek emberhez méltó módon végigjárni a rájuk váró utat.

Két évvel ezelőtt gondolkoztunk el azon, hogyan is tudnánk a lehető legjobban megköszönni az ő munkájukat.

Akkor merült fel először egy majális jellegű családi nap ötlete, melyet (legjobban kifejezve az esemény célját) Megbecsülés Napjának neveztem el.

Az idei rendezvényre 350-en regisztráltak, valamennyien ágazati dolgozók és családtagjaik. 9 bográcsban kiválóbbnál kiválóbb ételek főttek, míg a tízedikbe egy saját nevelésű birkát ajánlottam fel, színesítve a nap ételkínálatát.

Városi konyhánk a pörkölt elkészítése mellett finom süteménnyel, hűtött italokkal és frissen főzött kávéval kedveskedett a megjelenteknek.

A 14 órásra sikerült rendezvényen ingyenes ugrálóvár, csillámtetoválás, arcfestés, mesemondó, interaktív foglalkozás, zenés kabaréműsor, tombola, retro disco szórakoztatta a megjelenteket.

Úgy gondolom, mindenki megtalálta ezen a napon az együttlét és az önfeledt szórakozás örömét.

Isten éltesse a szociális ágazatban dolgozó összes munkavállalót!

Köszönjük a munkájukat!

Dobozi Róbert
polgármester

 

Fotó: facebook | Dobozi Róbert | 2022.08.28.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.