A képre kattintva megjelenik a kép teljes méretben!

Mozilla Thunderbird letöltése: www.mozilla.org/hu/thunderbird

A telepítő fájl letöltése után telepítsük fel a programot.

 

A program első indulásakor állítsuk be a programot alapértelmezettként.

 

A program által felkínált lehetőség helyett a meglévő email címünkkel állítsuk be a programot.

 

Adjuk meg postafiókunk főbb adatait: megnevezés, email cím, jelszó. A folytatás gombra kattintva a levelezőfiók részletesebb beállításait kell megadnunk.

 

Postafiók beállításai PR-Telekom internetelőfizetés esetén: POP3 és SMTP protokoll beállítása a bejövő és kimenő levelezésünkhöz a lentiek alapján. A felhasználónév mindig a teljes email cím legyen.

 

Postafiók beállításai Magyar Telekom internetelőfizetés esetén: POP3 és SMTP protokoll beállítása a bejövő és kimenő levelezésünkhöz a lentiek alapján. A felhasználónév mindig a teljes email cím legyen.

 

Vállasszuk ki az üzenetek letöltése parancsot az felső parancsikon sorból:

 

A bal oldali mappa sávban kattintsunk jobb egérgombbal az email címünkre, a megjelenő helyi menüből vállasszuk ki a Beállítások parancsot.

 

A megjelenő Postafiók beállításai ablakban a Kiszolgáló beállításai menüpontban állítsuk be, hogy leveleink hány napig maradjanak az email tárhelyen az Üzenetek megtartása a kiszolgálón parancsnál. A beállított napok száma letelte után a tárhelyről törlődnek az ennél régebbi levelek, ezzel megakadályozva, hogy postafiókunk tárhelye megteljes. A már letöltött levelek a Thunderbird programban továbbra is elérhetők lesznek.

További kérdések: infokukacujszaszponthu

 

 

 

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.