HIRDETMÉNY

 

Tájékoztatom Újszász Város lakosságát, a civil, érdekképviseleti és gazdálkodó szervezeteket, valamint a településen működő elismert egyházakat, mint partnereket, hogy Újszász Város Önkormányzata Képviselő – testülete törvényi kötelezettségének eleget téve A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012 (XI.8.) Kormányrendelet, valamint A Településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény alapján a település teljes közigazgatási területére településképi arculati kézikönyvet és településképi rendeletet készít.

A partnerségi egyeztetés szabályairól önkormányzati rendelet és a 314/2012 (XI.8.) Kormányrendelet alapján értesítjük a Tisztelt Partnereket, hogy lakossági fórumot tartunk az alábbi témakörökben:

  1. Készülő településképi arculati kézikönyvről előzetes tájékoztatás
  2. Készülő településképi rendeletről előzetes tájékoztatás

Lakossági fórum ideje: 2017. július 13. (csütörtök) 14:30 óra
Helye: Újszászi Polgármesteri Hivatal, házasságkötő terem (Újszász, Szabadság tér 1.)

A településképi arculati kézikönyv és rendelet készítésével kapcsolatos előzetes véleményüket 2017. július 04. – 2017. július 21. között írásban a Polgármesteri Hivatal titkárságán leadhatják, vagy az Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. e-mail címre elküldhetik.

A dokumentumokkal kapcsolatos előzetes észrevételeiket, véleményeiket a lakossági fórumon elmondhatják, ezzel is segítve munkánkat.

Újszász, 2017. július 4.

Tisztelettel:

 

 

Újszász 2016©