FELHÍVÁS

 

Tisztelt Újszászi Lakosok!
Tisztelt Ügyfeleink!

Felhívjuk kedves figyelmüket, hogy a Központi Címregiszter adategyeztetési munkálatai az elkövetkezendő hónapok során zajlanak! A Címregiszter adategyeztetése során az alaptérkép, illetve a tulajdoni lapokon lévő adatok egyeztetése történik meg.

Amennyiben az egyeztetés során adateltérést tapasztalunk, az ingatlanok tulajdonosai határozatban értesülnek az ingatlanok címváltozásáról. A címváltozás érintheti a lakcímkártyáján szereplő jelenlegi lakóhelyük, tartózkodási helyük címének megváltozását. A határozat a kézhezvételtől számított 15. naptári nap után emelkedik jogerőre, és ezt követő rögzítés után változik meg a címük a központi rendszerben!

Kérjük Önöket, amennyiben a kiküldött határozatban feltüntetett cím, és a lakcímkártyájukon szereplő jelenlegi cím eltér, keressék fel a helyi Okmányirodát (5052, Újszász, Szabadság tér 1.) a jogerőre emelkedés után, ahol díjmentesen új, a helyes adatokat tartalmazó lakcímkártyát készítenek Önöknek!

Amennyiben kérdése merülne fel, készséggel állunk rendelkezésükre telefonon: 56/552-022 - Jóni Antal Tamás településfejlesztési referens, vagy személyesen ügyfélfogadási időben.

Kérjük továbbá Tisztelt Lakosainkat, hogy a címváltoztatás után keressék fel közműszolgáltatóikat is a helyes lakcímadatokkal!

Újszász, 2017. március 27.

Tisztelettel:

/:Udud Róza:/
jegyző

 

Újszász 2016©