F E L H Í V Á S

 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal az elmúlt években már hagyományossá vált kihelyezett ügyfélszolgálat megszervezésével törekszik arra, hogy az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény 28.§ (3) bekezdésében foglalt adóbevallási kötelezettségük teljesítésének az adózók minél nagyobb számban eleget tudjanak tenni.

Az adóbevallási kötelezettség elmulasztása esetén a magánszemély adózó terhére az adóhatóság 200.000.- Ft mulasztási bírság kiszabását is elrendelheti.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal rendkívüli kihelyezett ügyfélfogadást tart a 1453 jelű bevallási nyomtatvány kitöltése és átvétele érdekében

 

ÚJSZÁSZON

a Polgármesteri Hivatal AULÁBAN (Művelődési Házban)

2015. szeptember 16-án 9.00 órától 15.00 óráig.

 

Kérjük, hozza magával személyi okmányait, adóigazolványát, valamint a 2014. évi jövedelmét igazoló valamennyi okiratot, munkáltatói igazolásokat.

Amennyiben családi adókedvezményt érvényesít, szükség lesz a gyermek(ek) adóazonosítójára, személyes adataira is. Ha a családi kedvezményt megosztják, közösen érvényesítik, akkor a bevallást csak abban az esetben lehet elkészíteni, ha mindkét magánszemély adózó az eljárás során jelen van, vagy meghatalmazással képviseltetve van!

„Az adózás közös ügyünk, tegyünk érte közösen”

 

Nemzeti Adó és Vámhivatal
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adóigazgatósága

 

 

Újszász 2016©