M E G H Í V Ó

a KEOP-6.2.0/A/11-2011-0180 jelű
„A kerékpáros közlekedését segítő biciklitároló, öltöző és zuhanyzó
létesítése az Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskolában”
című projekt keretében megvalósuló rendezvényekre

 

Újszász Városi Önkormányzat tisztelettel meghívja a tisztelt lakosságot a 2015. április 8-án és a 2015. május 1-jén tartandó „Kerékpáros nap Újszászon” című rendezvényekre.

A rendezvények időpontja, helyszínei:

  1. 2015. április 8-án, szerdán 10.00 órai kezdettel az Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola udvara
  2. 2015. május 1-jén, pénteken 10.00 órai kezdettel a Jász úti Sportpálya.

A rendezvények programja:

2015. április 8.: A projekt keretében megvalósult biciklitároló, öltöző és zuhanyzó ünnepélyes átadása, kerékpáros felvonulás és ügyességi verseny.

2015. május 1.: Kerékpáros felvonulás és ügyességi verseny, a „Fenntartható városi közlekedés rajzverseny” ünnepélyes eredményhirdetése.

Mindkét rendezvényen előadások hallhatók a fenntartható életmód, és a fenntartható alternatívák használatának módjairól, a fenntartható fogyasztási alternatívák lehetőségeiről, elérhetőségeiről és használatáról, valamint információk kaphatóak a fenntartható városi közlekedéssel kapcsolatban.

Az ügyességi versenyen és vetélkedőn résztvevők és helyezést elérők között értékes díjak találnak gazdára.

FIGYELEM!

Kedves 6-14 éves újszászi gyerekek! Újszász Városi Önkormányzat rajzversenyt hirdet, melynek beadási határideje 2015. április 28-a.

A rajzverseny témája: A nem fenntartható közlekedési szokások újszerű, figyelemfelkeltő bemutatása.

A rajzokat rövid kísérő szöveggel kell beadni, melynek célja a pazarló, környezetszennyező közlekedési gyakorlat bemutatása, illetve ezen gyakorlat negatív környezeti hatásaira való figyelemfelhívás. Az első három helyezett a fenntarthatósági szempontot tükröző értékes ajándékban részesül.

A rajzokat az Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskolában kell leadni. A beadási határidő alatt felmerülő kérdésekkel kapcsolatban az iskola rajztanárai adnak felvilágosítást.

Rendezvényeinken minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Újszász Városi Önkormányzat

 

Rádiós reklám:

 

 

Újszász 2016©