Február 26-án Kunszentmártonban rendezték a Farsangi Kupa elnevezésű utánpótlás villámtornát. Hét csapat részvételével kezdődtek meg a küzdelmek. A mieink a B-csoportba kaptak besorolást, csakúgy, mint Kunszentmárton I. illetve Mezőtúr csapatai. Egy győzelemmel és egy döntetlennel sikerült megszerezni a csoportelsőséget, ami azt jelentette, hogy mi játszhattuk a döntőt a másik csoport győztesével, Martfűvel. A fináléban egyik csapatnak sem sikerült a kapuba találni, így büntetőrúgásokkal kellett eldönteni a kupa sorsát.

Szerencsére ebben a műfajban jobbnak bizonyultak fiataljaink. 3-1-re győztek, és ezzel elhódították a kupát. Az első hely mellett még egy különdíjat is sikerült begyűjteni. A torna legjobb mezőnyjátékosának Juhász Márkot választották meg. Gratulálunk a csapatnak, és sikeres folytatást kívánunk a bajnokságban is.

 

Képtár

Fotó: Vass Zoltán

www.kunszentmarton.hu

 

A-csoport B-csoport
Martfű Mezőtúr
Törökszentmiklós Kunszentmárton I.
Kunszentmárton II. Újszász
Rákóczifalva  

 

Eredmények:

Újszász – Mezőtúr 1-1 Góllövő: Juhász Márk
Újszász – Kunszentmárton I. 2-1 Góllövők: Juhász Márk, Fodor Gergely

Döntőben: Újszász – Martfű 0-0 Büntetőkkel 3-1 Góllövők: Juhász Márk, Mozsár József, Fodor Gergely.

 

Farsangi Kupa végeredménye:

1. ÚJSZÁSZ
2. Martfű
3. Kunszentmárton I.
4. Törökszentmiklós
5. Mezőtúr
6. Kunszentmárton II.
7. Rákóczifalva

 

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.