A Városi Tornacsarnok meghirdette a 19. Városi Teremlabdarúgó Bajnokságot, a 40 éven felülieknek a 15. Szenior Teremlabdarúgó Bajnokságot, az 50 éven felülieknek a 4. Veterán Teremlabdarúgó Bajnokságot. Úgy tűnik a korábbi fociláz alábbhagyott. A nevezési határidőre a fiataloknál hat, a szenioroknál csak három csapat nevezett. A vidékiek – a jászladányiak és a szolnokiak – az idén távol maradtak. A két veterán csapat pedig úgy döntött, hogy ők bajnokság nélkül minden hétvégén összejönnek egy mérkőzésre.
A negyven éven aluliak november 24-én elkezdték a játékot.

 

Képtár

Fotó: Fehér János

 

19. Városi Teremlabdarúgó Bajnokság I. forduló

Játékvezető: Markóth István

Keselyűk – Never back down 12-4 (5-3)

Góllövők: Rézsó Tamás 4, Lévai Norbert 3, Szűcs József 3, Csábi László 1, Szavák Norbert 1. ill. Fekete Tamás 2, Molnár András 1, Rézsó Tamás öngól 1.

Szoros első félidő után könnyen nyert a bajnoki cím védője az újonc ellen. A bajnokság első gólját a harmadik percben Rézsó Tamás szerezte.

 

Legendák – Aprítógépgyár 8-3 (2-0)

Góllövők: Farkas Gábor 3, Sipos Zsolt 2, Antal Elemér 1, Mozsár József 1, Nagy Patrik 1. ill. Barta Tamás 2, Tolvaj Szabolcs 1.
Kiállítva 2 percre Nagy Gábor (Legendák) szövegért.

Gólerősebbek voltak a Legendák.

 

Real Spedíció – Orange 5-3 (1-1)

Góllövők: Szilvási Ferenc 2, Bezzeg László 1, dr. Katona Károly 1, Makai Ádám 1. ill. Hartyányi Dániel 1, Szádeczki Zoltán 1, Zanócz Béla 1.
Kiállítva 2-2 percre Juhász László (Real Spedíció) visszarántásért és Veres Zoltán (Orange) labda elrúgásért.

A 16. percben Hartyányi Dániel szerzett vezetést az Orangenak, amit dr. Katona Károly a 23. percben egyenlített. A második félidő a Realé volt.

Folytatatás decemberben. További csapatokkal kiegészülve.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.