A 19. Felnőtt Országos bajnokság befejezésével a Magyar Lábtoll-labda Szövetség közzétette a 2014. év legjobb lábtoll-labdázóinak névsorát. Az újszászi lábtoll-labdázók sikeres évet zártak. Tóth Gábor az év lábtoll-labdázója lett. Rajta kívül még öt újszászi érdemelte ki korcsoportja legjobbja címet. A TOP 10-es listán is sok újszászi szerepel.

2014-ben az év lábtoll-labdázói: Kunics Réka (Nagykanizsa Zemplén SE) és Tóth Gábor (Újszászi VVSE)

Kunics Réka első alkalommal érdemelte ki a megtisztelő címet. 2014-ben háromszoros Európa-bajnok, kétszeres felnőtt bajnok és kétszeres ifjúsági bajnok, felnőtt női csapatban ranglista első.

Tóth Gábor kilencedik alkalommal az év játékosa. 2014-ben kétszeres Európa-bajnok, egyszeres Eb ezüstérmes, kétszeres felnőtt bajnok, csapatban, párosban és egyéniben ranglista első.

Érdekesség, hogy az év lábtoll-labdázói 2014. júliusában vegyes párosban együtt nyertek Európa-bajnokságot.

A legjobb ifjúsági játékosok 2014-ben: Baranyai Benett (Nagykanizsa Zemplén SE) és Morvai Noémi (Nagykanizsa Zemplén SE)

A legjobb serdülő játékosok 2014-ben: Kanalas Renátó (Újszászi VVSE) és Ézsiás Fanni (Újszászi VVSE)

A legjobb gyermek játékosok 2014-ben: Kovács Márton (Újszászi VVSE) és Vachal Krisztina (Újszászi VVSE)

A legjobb szenior játékosok 2014-ben: Takács Endre (Nagykanizsa Zemplén SE) és Lakatos Zoltánné (Újszászi VVSE)

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János és Fehér Judit

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.