Főzőnap 1.

 

„Egészséges ételekkel az egészségért” mottóval rendezte a TÁMOP-6.1.2-11/-2012-0653 számú pályázat fenntartási szakaszának első főzőnapját a Magyar Lábtoll-labda Szövetség október 1-jén a Kertvárosi Óvoda ebédlőjében, ahová a Bajcsy úti óvodásokat Szacskó József és Szurmai Tibor szállította. A közel kétórás foglakozáson almából, körtéből és banánból gyümölcssalátát, háromféle sajtból pedig almával, dióval és mogyoróval díszített sajttálat készítettek a gyerekek. A főzőnap sikeres volt. A résztvevők olyan egyszerűen elkészíthető ételeket ismertek meg, amelyek nemcsak finomak, hanem táplálóak is, és hozzájárulnak a szervezet egészséges fejlődéséhez. A főzőnap résztvevői a hámozás, szeletelés, keverés és díszítés közben az egészséges táplálkozás fontosságáról beszélgetve, az elkészített ételek ízéről-zamatáról is sok ismeretet szereztek. A főzőnap az elkészített ételek elfogyasztásával fejeződött be. A jól végzett munka sikerét bizonyítja, hogy egy falatnyi sem maradt.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.