November 19-én tartotta záró értekezletét a 18. Hungarian Open szervezőbizottsága, amely kibővült a világbajnokságon szereplő csapat értékelésével. Az est első részében a Hungarian Opent értékelték a résztvevők. Először Fehér János emlékezett vissza az augusztusi eseményekre. Az emlékezést fényképek vetítése segítette. Az Open jól sikerült. Az összeszokott, rutinos csapat jól dolgozott, a magyar versenyzők eredményesen szerepeltek. A 0. nap, a Magyarország – Kína válogatott mérkőzés sok nézőz, sok újdonságot hozott. A mérkőzések színvonala sajnos elmaradt a várakozástól, mert a kínaiak nem a legjobbjaikkal képviselték magukat. Az összefoglaló értéklelés után a bizottság tagjai mondták el véleményüket, tapasztalataikat és a jövőre vonatkozó ötleteiket.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér Judit

 

Az est második részében a szeptemberi világbajnokságról folyt a szó. Magyarország jól szerepelt a Vietnamban rendezett vb-én. A nemzetek pontversenyében Vietnam és Kína mögött három bronzéremmel, két negyedik és két ötödik helyezéssel a harmadik helyen végzett. A magyar válogatott újszászi része Tóth Gábor, Kapás Ágnes vegyes páros bronzérmével, Tóth Gábor negyedik, Kapás Ágnes, Vágó Henriett női páros ötödik és az Ézsiás Kitti, Joó Anett, Makai Gréta, Vágó Henriett női csapat ötödik helyével járult hozzá a figyelemre méltó eredményhez. A vb, a vietnami utazás eseményeit és élményeit fényképek és videó vetítéssel idézték fel a résztvevők. Utána a vietnami ízek felidézése következett. A bátrabbak megkóstolták a kígyópálinkát. A kevésbé bátrak lótuszmagot és vietnami édességeket fogyasztottak.

Zárásként hazai ízek következtek. A dr. Baky Endre által lőtt őzből Tóth István finom pörköltet főzött, amit jó étvággyal fogyasztott el a társaság.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.