2012. szeptember 22. Budapest

A XI. Budapesti Nagy Sportágválasztó második napján az előző napinál többen, több mint 11 ezren látogattak ki a Merkapt Maraton Sportközpontba és próbálták ki a jelenlévő 87 sportág által kínált lehetőségeket. A második napi látogatók pontgyűjtő igazolványokkal jártak sportágról-sportágra. Aki sok pontot gyűjtött, értékes ajándékokat nyerhetett. A második napon is újszásziak – Csák Dávid, Juhász Patrik, Kanalas Renátó, Kanálos Róbert, Kovács Márton, Mága Roland, Németh Márk, Zele Richárd, Zsákai Milán – lábtoll-labdáztak és szepatakáztak Tóth Gábor vezetésével. Csák Dávid, Kanálos Róbert, Tóth Gábor és Zsákai Milán színpadi bemutatót is tartottak. A bemutató közben Siklós Erik rádióriporter interjúvolta meg Tóth Gábor kilencszeres Európa-bajnokot. Egyik kérdése az volt, kap-e annyi jutalmat egy kilencszeres Európa-bajnok, mint egy paralimpiai bajnok? Tóth Gábor válasza: a lábtoll-labda Európa-bajnok nem kap semmit. A dicsőségért játszik.

Később a fiúk még egyszer bemutatóztak a színpadon, Tóth Gábor pedig folyamatosan hitelesítette a lábtoll-labda feladatokat teljesítők igazolványait. A legérdekesebb vendég egy kambodzsai család volt, akik örömmel fedezték fel és játszották az országukban sokak által kedvelt lábtoll-labdát.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.