Szeptember 8-án a Szászberek Sportegyesület az Egészséges Szászberek projekt keretében régi sportvezetőjére emlékezve rendezte meg a 2. Laki Imre Emléktornát. Az egész napos rendezvény programjában egészségügyi, kulturális és sportprogramok szerepeltek, amelyeken újszásziak is részt vettek. A színpadi programok műsorvezetője Harsányi Judit volt. Nagy sikert arattak a Nosza Mami tánccsoport tagjai. Először az Újszász dalára táncoltak, majd a második számuk az érdekes koreográfiájú ír tánc volt.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

A sportbemutatókon az Újszászi VVSE lábtoll-labdázói – Herczeg Gábor tizenkilencszeres válogatott, háromszoros Európa-bajnok, világbajnoki bronzérmes, Köböl Áron ifjúsági bajnok és Tóth Gábor kilencvenötszörös válogatott, kilencszeres Európa-bajnok, háromszoros VB bronzérmes – is felléptek. Kezdésként Fehér János tartott rövid sportág és szabályismertetőt, majd kínai zenére formációs zsonglőrködés következett. A sikeres gyakorlat után a különböző rúgásokat és labdaérintéseket mutatták meg a versenyzők. A bemutató a helyiek dekázó versenyével zárult.

A nagypályás labdarúgó tornán részt vett az Újszászi VVSE öregfiúk csapata. Besenyszög 3-0-s legyőzése után a döntőben 1-0-ra kikaptak Jászalsószentgyörgytől.

Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.