2012. július 3. Újszász

Július 3-án az újszászi művelődési ház klubtermében ülésezett a XVII. Nyílt Magyar Nemzetközi Lábtoll-labda Bajnokság szervezőbizottsága. Először Fehér János, a bizottság vezetője tartott rövid tájékoztatást az előkészítő munka állásáról, a szállás, étkezés, szállítás megrendeléséről, a rendezéshez szükséges anyagiak előteremtéséről, a három nap programjáról, az Európa-bajnokság és a Hungarian Open szervezési munkáinak összehangolásáról, majd feladat és határidő egyeztetést tartott. A rendezvény sikeréért közel harminctagú bizottság és kb. még ugyanennyi önkéntes dolgozik majd. A szervezőbizottság tagjai: Bakó Jánosné, dr. Baky Endre, Barta Ferenc, Bábosik Ferenc, Fehér János, ifj. Fehér János, Fehér Judit, Fehérné Szekeres Zsuzsanna, Földi Gyula, Gulyás Adrienn, Harsányi Judit, Kasza József, Kasza Józsefné, Kecskés László, Konka Ottó, Kolozsi Ferenc, Kovács Nándor, Kurdi Gábor, Némethné Varga Edit, Szurmai Tibor, Szacskó József, Tánczos Krisztina, Tóth Gábor, Tóth István, Tóth Istvánné, Veres Pál. Egy régi, lelkes szervező hiányozni fog a csapatból. Németországi munkája miatt nem tud részt venni a szervezésben, a versenyzők ellátásában, a koktélok készítésében Baláti Zoltán. Feladatkörét Konka Ottó vette át.

A versenyre megérkeztek az első nevezések. Angliából a Consett YMCA egy férfi csapatot indít, Németországból a TV Lipperode egy férfi, az FFC Hagen két férfi és egy női csapattal nevezett. Küld versenyzőt a Flying Feet Haspe is. Görögországból két egyesület játékosai érkeznek, de lesz finn-görög vegyes csapat is. A magyarok közül Cserszegtomaj, Nagykanizsa és Szepetnek nevezett már nagy létszámú csapatot. A dunántúliak újszászi edzőtáborozás után indulnak a Hungarian Openen.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Dömölki Róbert és Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.