2011. szeptember 17.

Több mint húszezren vettek részt a szeptember 16-17-én megrendezett IX. Budapesti Nagy Sportágválasztón. A lábtoll-labdát az Újszászi VVSE versenyzői képviselték. Az első napon Fehér János vezetésével Barta Martin, Bábosik Ádám, Bábosik Ferenc, Becskereki Nikolett, Csák Vivien, Kovács Gergő, Remecz Attila, Tóth Gergő, Tóth István és Zele Richárd játszottak az óvodákból és iskolákból érkezett gyerekekkel. Bábosik Ferenc, Tóth Gergő és Tóth István színpadi bemutatót is tartott, amelyet az ismert sportriporter, Hajdú B. István kommentált, közvetített.

A második napon Tóth Istvánné vezetésével Becskereki László, Bérczes Róbert, Fehér Valéria, Hornyák Erzsébet, Fülöp Áldáska, Kanálos Róbert, Kanálos Dániel, Kanálos Júlió, Gergi Róbert és Zsákai Milán lábtoll-labdázott a rekord létszámú érdeklődővel.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Bábosik Ferenc és Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.