Elutazott Németországba az újszászi lábtoll-labda csapat, amely finn, francia és német versenyzők társaságában május 14-15-én a Jubileumi páros versenyen vesz részt Hagenben.

A versennyel ünnepli húsz éves fennállását az 1991-ben megalakult első európai lábtoll-labda egyesület, az FFC Hagen, (Federfussball Club Hagen).

A magyar ranglistavezető Herczeg Gábor, Tóth Gábor páros Németországban is a dobogó legfelső fokára pályázik. A Tóth Gergő, Tóth Roland és a Köböl Áron, Szűcs Gergely párosoknak a négy közé jutás a cél. Fehér János és Varga Frida német társakkal indul a tornán.

Meghívást kapott a versenyre a 2000. évi újszászi világbajnokság 3. helyezett párosa – Hartyányi Dániel, Juhász István és Pintácsi László – is. (Érdekesség, hogy 2000-ben még lehetett cserélni a párosban is.)

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.