2010. január 30-án a magyar és a nemzetközi versenynaptárban is szereplő Mike’s Geburtstag Turnier (Mike születésnapi tornájával) Mosonszolnokon megkezdődött a 2010. évi lábtoll-labda idény. A versenyt Michael Holzapfel, az osztrák lábtoll-labdázás vezetője rendezte huszonhatodik születésnapja alkalmából a lakóhelyéhez közeli, de magyar területen lévő, irigylésre méltóan szép és korszerű mosonszolnoki sportcsarnokban.

Újszászt nyolc versenyző képviselte, akik először a csapatmérkőzéseken, majd a sorsolással kialakított osztrák-magyar párosok versenyében léptek pályára.

 

Picasa

Fotó: Fehér János

 

A csapatverseny végeredménye:

1. Ézsiás Kitti, Fehér János, Herczeg Gábor, Kovács Zoltán
2. Kurdi Gábor, Soltész Fatime, Tóth Gergő, Tóth Roland
3. Johannes Gross, Martin Holzapfel, Michael Holzapfel, Eva Trunner
4. Sebastian Dolezal, Andreas Ruppert, Lukas Vlk, Tobias Zinniel

A páros versenyt az ünnepelt Michael Holzapfel és Kurdi Gábor nyerte. 2. Sebastian Dolezal, Fehér János, 3. Lukas Vlk, Kovács Zoltán, 4. Andreas Ruppert, Ézsiás Kitti, 5. Eva Trunner, Herczeg Gábor, 6. Johannes Gross, Soltész Fatime, 7. Martin Holzapfel, Tóth Gergő, 8. Tobias Zinniel, Tóth Roland.

A lábtoll-labdázóknak februárban két versenyük lesz. Mindkettő Jánoshidán. Február 20-án a gyermek és serdülő, február 27-én az ifjúsági és a felnőtt versenyzők kezdik a 2010. évi versenyévadot.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.