Nyomtatás
Kategória: Lábtoll-labda
Találat: 815

2018. január 22-én a szolnoki önkormányzat elöljárói a városházán köszöntötték a város 2016/2017. tanévi diákolimpiai bajnokait és a 2017-es esztendő legjobb sportolóit, akik az olimpiai sportágakban kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a honi és nemzetközi versenyeken. Természetesen elismerték a sikerkovácsok, a felkészítő-edzők munkáját is.

A diákolimpiai bajnokok között lábtoll-labdázók is voltak. Díjat kapott az V. korcsoport leány egyéni bajnok, Vachal Krisztina (Varga Katalin Gimnázium Szolnok) és a VI. korcsoport fiú csapatbajnok: Farkas Balázs, Kanalas Renátó, Kanálos Róbert, Tamás Patrik (Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum Petőfi Sándor Építészeti és Faipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája), valamint edzőjük, Fehér János.

 

Lábtoll-labdázók a díjazottak között. Balról az első Farkas Balázs, a második Kanálos Róbert. Vachal Krisztina a díjátadó, Szalay Ferenc polgármester és Szabó István alpolgármester mellett.

Fotó: Mészáros János (új Néplap)

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.