Nyomtatás
Kategória: Lábtoll-labda
Találat: 611

17500-an sportoltak 2017. június 23-án 21 órától másnap hajnali négy óráig az Olimpia Éjszakáján a kivilágított Hősök terén és a Városligetben. A kipróbálható 15 sportág között ott volt a lábtoll-labda is. Kb. 2000-2500-an rúgták a labdát az éjszakai lábtoll-labdázáson. A sok vendéghez sok segítő kellett. Újszászról Bábosik Ádám, Csák Dávid, Csák Vivien, Dobozi Boglárka, Fehér János, Gulyás Adrienn, Hornyák Erzsébet, Kanalas Renátó, Kovács Enikő, Kovács Evelin, Kovács Gergő, Kovács Márton, Kökény Zoltán és Vachal Krisztina, Tápióbicskéről Nagy Máté, Lőrincz Bettina és Honti Lívia vállalta az éjszakai műszakot. Dobták és rúgták a labdát az érdeklődők lábára, magyarázták a szabályokat és osztogatták a sportágismertető szórólapokat.

A látogatók között köszönthettük Kleics Dávidot, a Borjád SE Európa-bajnok és vb bronzérmes versenyzőjét, aki még mindig nagyon népszerű a fiatal versenyzők körében. Kleics Dávid sajnos már nem lábtoll-labdázik. Mostanában inkább tollaslabdázik, de azért jót lábtoll-labdázott az újszászi fiúkkal, akik utána elkísérték tollasozni, és ők is részt vettek a tollaslabdázók 81 pályás Guinness rekordkísérletében.

 

Google Photos

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.