2017. június 6-án az újszászi Szász vendégházban rövid értekezletet tartottak az előző 21. Hungarian Open narancssárga pólóját viselő szervezők. Fehér János röviden ismertette, hogy milyen okok miatt maradt el a 21. HO értékelése és zárása, és milyen okok hátráltatták a 22. Hungarian Open szervezőbizottságának megalakítását. Pénzügyi nehézségek miatt maradt el a záró vacsora és késett a szervezőbizottság megalakítása. A pénzügyi akadályok elhárultak. Lezárhatjuk az előző évet, és megkezdhetjük a szervezőmunkát. A terveknek megfelelően augusztus 12-től augusztus 15-ig megrendezzük a 22. Hungarian Opent. Nehezíti a szervezést, hogy július 21-től július 28-ig Hongkongban világbajnokságot rendeznek, sokáig távol leszünk, de összeszokott csapatunk van, amelyik nem ijed meg a nehézségektől – mondta.

Az előző évi rendezvény rövid értékelése után megtörtént az ez évi feladatok megbeszélése és a reszortfelelősök kijelölése.

A szervezőbizottság tagjai:

Ágotai Olivér, Barta Imréné, dr. Baky Endre, Bakó Jánosné, Barta Ferenc, Ézsiás Tibor, Ézsiásné Major Magdolna, Fehér János, ifj. Fehér János, Fehér Judit, Fehérné Szekeres Zsuzsanna, Harsányi Judit, Herczeg Gábor, Juhász József, Kasza József, Kasza Józsefné, Kézér Zsolt, Konka Csaba, Konka Ottó, Kovács Nándor, Kovács Nándorné, Krassóiné Gyüre Rozália, Némethné Varga Edit, Oláh József, Papp Erzsébet, Szacskó Ágota, Szacskó József, Szacskóné Kovács Orsolya, Szurmai Tibor, Tánczos Krisztina,Tóth Gábor, Tóth István,Tóth Istvánné, Tóth Roland, Vágó Erzsébet,Veres Pál

 

Google Photos

Fotó: Bálint Ferenc, Fehér János és Szurmai Tibor

 

Újszász 2016©