Nyomtatás
Kategória: Lábtoll-labda
Találat: 833

2016. július 22-én az Újszászi Városi Tornacsarnokban forgatott a Petőfi Tv stábja: Pataki Szabolcs riporter, Nyírő Balázs operatőr, Simon Gábor hangmérnök és Márton Pál technikus. Egy különleges sportágakat bemutató műsorba készítettek riportot a lábtoll-labdázásról, amely során Fehér János edzést tartott Pataki Szabolcs részére. Megismertette vele a rúgás és labdaérintés-fajtákat, a szerválást, a zsonglőrködést és a pályán történő játékot. Az edzés során Szabolcsnak voltak segítőtársai. Dombai Ádám és Rab Alexander a rúgások, Kanalas Renátó és Tóth Gábor a passzolgatások, Kanalas Renátó és Kökény Martin a zsonglőrködés oktatásában vettek részt. Az edzésen résztvevők valamennyien pályára léptek az indián játékban. A felvétel Tóth Gábor nyilatkozatával zárult.

Az újszászi felvétel 2016. július 28-án (csütörtök) a 21 órától 22:30-ig tartó műsorban kerül adásba az M2 Petőfi Tv-én.

 

Picasaweb | Google Photos

Fotó: Bakóné Tánczos Krisztina

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.