2016. június 13-án tartották hagyományos évzáró fagyizásukat az Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola lábtoll-labdázói. Az iskola második emeleti aulájában rendezett ünnepségen emlékidézőként a kivetítőn az iskolai, a megyei és az országos diákolimpiai döntő fényképei pörögtek. Kép nézegetés után Fehér János köszöntötte a gyereksereget és a tanév során felkészülésüket és versenyzésüket segítő Bogárné Simon Klára iskola igazgatót, Bakó Jánosné és Tóth Gábor tanárokat, Bakóné Tánczos Krisztina lábtoll-labdás anyukát, majd értékelte a zánkai országos döntő eredményeit. Ebben az évben is a Vörösmartysok voltak a legeredményesebbek. Hat bajnoki címet nyertek és még három ezüst és négy bronzérmet is begyűjtöttek. A jók között is legjobbak voltak az egyéniben és a csapatban egyaránt bajnoki címet nyert versenyzők: Diós Letícia és Kökény Martin. Az értékelés után a korcsoportok legjobbjai serlegeket kaptak.

III. korcsoport: Diós Letícia és Kökény Martin
IV. korcsoport: Vachal Krisztina és Molnár Dániel

Volt Vörösmartysként meghívást kaptak az ünnepségre a nagykátai országos döntőn sikeresen szerepelt magasabb korcsoportú versenyzők is, akik közül a legjobbak szintén serlegeket kaptak kiváló teljesítményükért.

V. korcsoport: Kenyeres Lívia és Kanalas Renátó
VI. korcsoport: Hornyák Erzsébet és Farkas Balázs

A díjátadás után Bogárné Simon Klára gratulált a sikeres versenyzőknek és edzőjüknek, Fehér Jánosnak.

Befejezésül a nagyon várt fagyizás következett: Bakóné Tánczos Krisztina és Bakó Jánosné közreműködésével többször repetázva 15 kg fagylaltot és 80 db tölcsért fogyasztott el a vakációra készülő vidám csapat.

 

Picasaweb | Google Photos

Fotó: Fehér János és Tóth Gábor

 

Újszász 2016©