2013. április 27. XXIV. Forduló

Karcag – Újszász 2-1 (1-1)
Karcag, 100 néző. vezette: Kubovics Balázs

Újszász: Kovács György - Ágoston Kristóf, Szurmai Tibor (Földi Gergő), Szabó Attila, Tímár Martin, - Lengyel András, Rédei Csaba, - Fekete Tamás, Sipos Zsolt, Juhász Márk, - Paplanos Ádám

Góllövő: Sipos Zsolt (16. perc)

A szerdán pótolt törökszentmiklósi mérkőzés után újabb nehéz próbatétel várt ránk, ezúttal Karcagon. Gondjaink nem enyhültek. Farkas Gábor, Varga I. Krisztián, Konka Csaba és Barta Ferenc sem állt a csapat rendelkezésére, így nem a legjobb előjelekkel várhattuk az összecsapást. Az első 10 percben nem találtuk a helyünket, nagy volt a fejetlenség, amiért súlyos árat fizettünk. Az 5. percben Szabó Attila szabálytalankodott a 16-osunkon belül Erdeivel szemben, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt. Székely végezte el a büntetőt, amit elsőre Kovács jó érzékkel hárított, de a kipattanónál már tehetetlen volt. Lassan kezdtünk magunkhoz térni, és a 16. percben sikerült is az egyenlítés. Egy szokásos Szabó bedobás után nagy kavarodás alakult ki a karcagi kapu előtt, amiből Ágoston fejelt kapura. Móga kiütötte a labdát, az érkező Sipos pedig a hálóba bombázott. Gólunk alaposan meglepte a hazaiakat, olyannyira, hogy nem sokkal később Sipos lövésével kis híján megszereztük a vezetést. A második félidőben jobbára a küzdelem volt jellemző, a karcagiak viszont aktívabbak voltak támadásban Kovácsnak legalább kétszer kellett nagyot védenie. A nyomást nem bírtuk ki, a 76. percben szerencsétlen gólt kaptunk. Nagy Roland végzett el egy – könnyű szívvel megítélt – szabadrúgást a kapunktól 30 méterre, amibe Lengyel csúsztatott bele, így a labda védhetetlenül vágódott a hálónkba. Bár mindent megtettünk a hátralévő kevés időnkben, fáradó csapatunknak nem sikerült az egyenlítés. Talán egy pontot megérdemeltünk volna. Május 1-jén, szerdán újra pályára lép csapatunk. Hazai pályán fogadjuk Mezőtúr gárdáját, amely az utolsó fordulóból előrehozott mérkőzés lesz.

 

Fotók a labdarúgó-mérkőzésről

 

Ifi: Karcag – Újszász 0-0

Bravúros eredményt ért el ifjúsági csapatunk a harmadik helyen álló karcagiak ellen, sőt még a győzelemhez is közelebb álltunk.

 

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.