2013. március 2. XVI. forduló

Jászberény – Újszász 4-0 (4-0)
Jászberény, 300 néző. vezette: Skultéti Csaba

Újszász: Kovács György - Varga I. Krisztián (Barta Ferenc), Ágoston Kristóf, Lengyel András, Tímár Martin, - Szurmai Tibor, Rédei Csaba (Farkas Antal), - Szabó Attila, Sipos Zsolt, Juhász Márk (Fekete Tamás), - Konka Csaba (Mérész Zoltán)

 

Kellemes, napsütéses időben, remekül előkészített pályán játszottuk le első tavaszi mérkőzésünket Jászberényben. A vendéglátók jól erősítettek a téli szünetben, és új edzőjük, a korábban Újszászon is dolgozó Vígh Tibor személye pedig garancia lehet a sikeres szerepléshez. Talán túlzottan is tisztelve a hazaiakat, eléggé megilletődve kezdtük el a mérkőzést, aminek eredményeként már a 4. percben hátrányba kerültünk. Egy jobb oldalról középre passzolt labdát Nagy továbbította a kapunkba. Tíz perccel később szögletet végeztek el a Berényiek, amit a hosszún helyezkedő Gulyás fejelt vissza, az érkező Németh Norbert pedig öt méterről lőtte hálónkba a labdát. Tovább folytatódott a hazaiak nyomása. A 22. percben Litkei indult el egyedül a félpályától, és mintha edzés gyakorlatot végezve kerülgette volna a bójákat, úgy ment át középpályánkon és védelmünkön, majd a tehetetlen Kovács mellett a kapuba gurított. Ezzel még nem volt vége az első játékrésznek. A 41. percben egy bal oldalon vezetett támadás után a középen érkező Németh Gyula talált be, gyakorlatilag eldöntve ezzel a mérkőzést. A folytatásban sokkal szervezettebben, fegyelmezettebben játszottunk, így némi pozitívum, hogy sikerült kapott gól nélkül lehozni a második félidőt. A szépítéshez Sipos állt a legközelebb, de 18 méterről elvégzett szabadrúgása a felső lécet találta telibe. Összességében teljesen megérdemelten nyertek a hazaiak még ilyen arányban is. Jelenleg egészen más célokért küzd a két egyesület. Így a mi helyzetünkben talán a legrosszabbkor találkoztunk a jászberényiekkel. Hétvégén hazai pályán javíthatunk, bár nem lesz egyszerű dolgunk, ugyanis az első helyen álló Tiszafüredet fogadjuk.

 

Ifi: Jászberény – Újszász 5-1

Góllövő: Molnár András

Új játékosok, új edző. Idő kell még, hogy összeálljon a csapat. Az első mérkőzésen túl nagy falatnak bizonyult a jászberényi együttes.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.