2012. december 2. XV. Forduló

Mezőtúr – Újszász 1-1 (1-1)
Mezőtúr, 100 néző. vezette: Fekete Tibor

Újszász: Kovács György - Varga I. Krisztián, Rézsó Tamás, Farkas Gábor,- Szabó Attila, Szurmai Tibor, - Fekete Tamás (Müller Krisztián), Juhász Márk, Farkas Antal, - Konka Csaba, Barta Ferenc (Kaló Róbert)

Góllövő: Rézsó Tamás (21. perc)

Már az elindulásnál problémák jelentkeztek, ugyanis kisebb „játékos toborzót” kellett tartani ahhoz, hogy megfelelő létszámban tudjon pályára lépni ifjúsági és felnőtt csapatunk Mezőtúron. Az őszi szezon utolsó mérkőzését csípős hidegben és szakadó esőben játszottuk le, a fekete salakos játéktéren. Nagy küzdelem folyt a pályán, a 21. percben sikerült megszereznünk Rézsó szabadrúgás góljával a vezetést. Előnyünket azonban nem sokáig tudtuk megőrizni, ugyanis a 25. percben egy szöglet után Sőrés Zsolt fejelt kapunkba. A folytatásban nem sokat változott a játék képe az egyre rosszabbá váló időjárási körülmények miatt. A helyzetek alapján közelebb álltunk a győzelemhez, de nem sikerült újabb gólt lőni. Így valójában olyan eredmény született, amely egyik csapat számára sem igazán jó. Maradtunk a tabella 12. helyén, és innen várhatjuk a tavaszi folytatást.

 

IFI: Mezőtúr – Újszász 14-2

Góllövők: Szarvák Krisztián, Nagy Gábor

Nem jól indult, és nem is jól végződött ez a nap ifjúsági csapatunk számára. Súlyos vereséget szenvedtünk.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.