2012. november 24. XIV. forduló

Újszász – Túrkeve 1-4 (1-0)
Újszász, 80 néző. vezette: Ágotai Tamás

Újszász: Kovács György - Varga I. Krisztián, Rézsó Tamás, Tímár Martin (Müller Krisztián), - Szabó Attila, Szurmai Tibor,- Fekete Tamás (Barta Ferenc), Juhász Márk, Farkas Gábor, - Mérész Zoltán (Czapkó Róbert), Konka Csaba

Góllövő: Rézsó Tamás (32. perc)

Kiállítva: Czapkó Róbert (89. perc)

Az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésén Túrkeve csapatát fogadtuk. A tavalyi bajnokságban elszenvedett kiütéses vereségünk után nem voltak kellemes emlékeink a vendégekről, mégis szerettünk volna jó eredményt elérni. Az első félidőben a meglepően visszafogott túrkeveieknek egyenrangú ellenfelei voltunk, sőt a vezetést is mi szereztük meg. Rézsó jó 25 méterről óriási gólt rúgott a kapu bal felső sarkába, talán élete gólját szerezve ezzel. Örömünk azonban nem sokáig tartott. A folytatásban három csatárral felálló és letámadó vendégek az 51. percben Horváth góljával kiegyenlítettek. A 67. percben egy bedobás után Erdei három ember között tört kapura, majd köszönve a díszkíséretet, kilőtte a hosszú sarkot. Az előny tudatában még magabiztosabbá váló túrkeveiek a 80. percben szerzett Kántor bombagóllal 3-1-re alakították az állást, míg a 86. percben Horváth fejelt újabb gólt, és tett pontot a mérkőzés végére. El kell ismerni, hogy jelenlegi helyzetünkben ennyire vagyunk képesek, az utóbbi hetek „munkája” után nem is várhatunk csodát. A hétvégén a tabellán szintén 12 ponttal álló Mezőtúr otthonában lépünk pályára az őszi szezon utolsó mérkőzésén.

 

IFI: Újszász – Túrkeve 0-1

Nem játszott rosszul a csapat. Az „egygólos” mérkőzésen sajnos nem mi rúgtuk a győztes találatot.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.