2012. november 3. XI. forduló

Újszász – Tiszasas 0-0
Újszász, 80 néző. vezette: Kubovics Balázs

Újszász: Kovács György - Varga I. Krisztián, Rézsó Tamás, Tímár Martin, - Szabó Attila, Szurmai Tibor, - Juhász Márk, Varga II. Krisztián (Fekete Tamás), Farkas Gábor, - Mérész Zoltán, Konka Csaba (Barta Ferenc)

 

Zsinórban harmadik mérkőzésünket játszottuk le, amelyen nem tudtunk kapuba találni. Viszont a mi hálónk is érintetlen maradt az elmúlt három fordulóban. A bajnokságban második helyen álló tiszasasi együttes számított a mérkőzés esélyesének, de nem titkoltan meglepetést szerettünk volna okozni. Az első játékrészben mindkét csapatnak volt egy-egy nagy gólszerzési lehetősége. A vendégeknek a kapunk előtt furcsán felpattanó szabadrúgása jegyezhető fel, ami majdnem becsapta Kovácsot, míg a mi részünkről egy szöglet utáni fejes, amit Szalai a gólvonalról tudott menteni. A folytatás aztán nem a szép játékról, helyzetekről, gólokról szólt, hanem egy súlyos sérülésről. A mérkőzés 63. percében Varga II. Krisztián szerencsétlenül ütközött a vendégek kifutó kapusával, ami után síp- és szárkapocs-csonttörést szenvedett középpályásunk. Majd fél órát állt a játék, ami azt jelentette, hogy letelt a 90 perc. Természetesen le kellett játszani a mérkőzésből hátralévő 27 percet a 10 emberre fogyatkozó vendégek ellen. Nehéz időszak volt ez minden játékos számára, számottevő esemény nem is történt már. Szereztünk egy pontot az élmezőnyhöz tartozó együttes ellen, ami önmagában nem rossz eredmény, mégis óriási veszteség érte csapatunkat. A csapat nevében kívánunk sok erőt, kitartást és minél hamarabbi gyógyulást Krisztiánnak! Várunk vissza!

 

IFI: Újszász – Tiszasas 4-3

Góllövő: Tákos Ádám (4)

Ezen a mérkőzésen mindenki simább győzelemre számított, de a vége mégis szoros lett. A lényeg, hogy megszerezte csapatunk a három pontot a nagy napot kifogó Tákos Ádám négy góljával.

Szurmai Tibor

 

Farkas Gábor

 

Juhász Márk

 

Varga I. Krisztián

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.