2012. szeptember 29. VI. forduló

Újszász – Jánoshida 5-1 (1-1)
Újszász, 100 néző. vezette: Fekete Tibor

Újszász: Kovács György - Müller Krisztián, Rézsó Tamás, Szabó Attila, Farkas Gábor, - Fekete Tamás, Szurmai Tibor, Varga II Krisztián, Juhász Márk (Vasas Ádám), - Mérész Zoltán, Konka Csaba (Barta Ferenc)

Góllövők: Juhász Márk (25. perc), Rézsó Tamás (56. perc), Varga II Krisztián (58. és 60. perc), Mérész Zoltán (67. perc)

Az egyhetes bajnoki szünet után hazai pályán fogadtuk Jánoshida csapatát. Elég álmosan kezdtük a mérkőzést, a vendégek többször is előnyhöz juthattak volna. Szerencsére, ami nekik nem jött össze, az nekünk sikerült. A 25. percben Juhász futotta le védőjét, majd befelé cselezett, és lőtte el a labdát, ami megpattanva egy vendégjátékoson a jobb felső sarokban kötött ki. Nem sokáig tartott örömünk, a hidaiak a 35. percben egy szerencsés góllal kiegyenlítettek. A bekapott gól nem fogta meg csapatunkat, továbbra is támadtunk, de nem sikerült előnyhöz jutnunk az első félidőben. A folytatásban felpörögtek az események. Az 56. percben Mérész szögletét Rézsó fejelte Kolláth kapujába. Ez a találat nagy áttörést jelentett, mert ezután futószalagon jöttek a gólok. Varga II. Krisztián duplázott, és Mérész is betalált. Gyakorlatilag tíz perc alatt eldöntöttük a mérkőzést. Az első 45 perc alapján talán senki sem gondolta volna, hogy ilyen arányú győzelmet aratunk. Végre kijött a lépés, jól használtuk ki lehetőségeinket, és megérdemelten szereztük meg a három pontot. A hétvégén hasonló folytatásban bízunk Nagykörű csapata ellen.

 

Ifi: Újszász – Jánoshida 3-3

Góllövők: Farkas Antal 2, Tóth Máté

Fordulatos, gólzáporos mérkőzésen játszott döntetlent ifjúsági csapatunk. Mindkét oldalra eldőlhetett volna a mérkőzés.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.