2012. szeptember 8. IV. forduló

Martfű – Újszász 0-1 (0-0)
Martfű, 100 néző. vezette: Mozsár Gergő

Újszász: Kovács György - Müller Krisztián (Fekete Tamás), Rézsó Tamás, Varga I. Krisztián, Farkas Gábor, - Szabó Attila (Barta Ferenc), Varga II. Krisztián, Szurmai Tibor, Juhász Márk, - Mérész Zoltán, Konka Csaba

Góllövő: Varga II. Krisztián (83. perc)

A 4. fordulóig kellett várni első győzelmünkre, melyet Martfűn sikerült megszerezni. A mérkőzés nagy részében a mi akaratunk érvényesült. Voltak pontatlanságok, de végig nagy elszántsággal és lelkesedéssel játszottunk. Bár megvoltak a helyzeteink, amiket ha jobb százalékban használunk ki, már korábban eldönthettük volna a mérkőzést, mégis egyetlen gól született. A 83. percben Mérész jó ütemben tolta meg a labdát a kimozduló martfűi kapus mellett, aki szabálytalankodott vele szemben. A büntetőt Varga II. Krisztián értékesítette. Ezzel a góllal megszereztük a számunkra rendkívül fontos három pontot. Remélhetőleg ez a győzelem önbizalmat ad számunkra, és tovább gyarapítjuk pontjaink számát. Hétvégén a jól rajtoló Törökszentmiklós csapatát fogadjuk hazai pályán.

 

Ifi: Martfű - Újszász 7-1

Góllövő: Paplanos Ádám

Ismét foghíjasan kellett végigszenvedni a mérkőzést fiataljainknak. Nem volt esélyünk, de legalább sikerült szépíteni.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.