2012. szeptember 1. III. forduló

Újszász – Csépa 1-4 (0-2)
Újszász, 100 néző. vezette: Györgyfi György

Újszász: Kovács György - Müller Krisztián, Rézsó Tamás, Varga I. Krisztián, Farkas Gábor, - Juhász Márk, Tímár Martin, Szurmai Tibor, Szabó Attila (Fekete Tamás), - Varga II. Krisztián, - Konka Csaba

Góllövő: Rézsó Tamás (70. perc)

Kiállítva: Tímár Martin (78. perc)

Idei első győzelmünkre készültünk hétvégén Csépa együttese ellen. Ennek ellenére az 5. percben egy kapu előtt felpattanó szabadrúgás góllal a vendégek szerezték meg a vezetést. Nem sokkal ezután megvolt az esélyünk az egyenlítésre, de akár fordíthattunk is volna. Rézsó szabadrúgásból, Juhász akció után találta el a felső lécet, míg Konka szabályosnak tűnő gólját les címén érvénytelenítette a játékvezető. A kimaradt lehetőségek után jött, ami ilyenkor jönni szokott. A csépaiak megduplázták előnyüket. Egy szöglet után Sárkány bólintott a kapunkba. A második félidő sem úgy alakult, ahogy azt elterveztük. A 63. percben büntetőhöz jutottak a vendégek, amit Sárkány értékesített, gyakorlatilag eldöntve ezzel a mérkőzést. A 70. percben Rézsó szépített, ami után felcsillant némi remény, de Tímár kiállítása véglet megpecsételte sorsunkat. A 86. percben egy csépai bedobást Sárkány csúsztatott meg, amibe Szurmai ért bele szerencsétlenül, így becsapva Kovácsot, a labda a hálónkban kötött ki. Senki sem számított vereségre, főleg ilyen arányúra nem. Össze kell kapni magunkat, sokkal jobb teljesítményre lesz szükség az elkövetkezőkben, ha pontokat akarunk szerezni. Hétvégén Martfűre látogatunk.

 

Ifi: Újszász – Csépa 2-2

Góllövők: Tóth Máté, Nagy Gábor

2-0-s vezetésnél már mindenki azt hitte, hogy megvan a győzelem. Az utolsó pillanatokban kiegyenlítettek a csépaiak, így be kellett érni az egy ponttal.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.