2012. augusztus 25. II. forduló

Tiszafüred – Újszász 4-2 (1-0)
Tiszafüred, 200 néző.

Újszász: Kovács György - Müller Krisztián, Rézsó Tamás, Szurmai Tibor, Varga I. Krisztián, - Szabó Attila, Tímár Martin, Varga II. Krisztián, Juhász Márk, - Konka Csaba, Fekete Tamás (Kaló Róbert)

Góllövők: Juhász Márk (67. perc), Konka Csaba (72. perc)

Nehéz kirándulás várt ránk a második fordulóban. A bajnokság egyik esélyesének számító Tiszafüred otthonába látogattunk. A hazaiak a mérkőzés elejétől kezdve támadólag léptek fel. Jó fél óráig sikerült is állni a rohamokat, a 34. percben viszont egy teljesen fölösleges szabálytalanság után Németh csavart 17 méterről a kapunkba. Újabb gól már nem született az első játékrészben, így egygólos hátránnyal fordulhattunk. A második félidőre szinte ki sem jöttünk még, amikor Pelles duplázta meg a hazaiak előnyét. Szerencsére volt tartása csapatunknak. A 67. percben Juhász góljával szépítettünk, majd öt perccel később a visszatérő Konka találatával már 2-2 volt az állás. Talán mi sem hittük el, hogy sikerült egyenlíteni, vagy talán még a gólörömünk tartott, amikor rögtön a középkezdés után Kóczián ismét vezetéshez juttatta csapatát. Ezután már a szerencse sem állt mellénk, Feketét sérülés miatt le kellett cserélni. Helyét egyetlen(!) cserénk, a kapusposzton bevethető Kaló vette át. Végképp elszálltak pontszerzési esélyeink, mindemellett a játékvezető érvényesnek ítélte Angyal lesgólját is. Bár a tavalyi 4-2-es vereséghez hasonlóan ismét ugyanolyan arányú vereséget szenvedtünk, de az első fordulóbeli teljesítményünkhöz képest mindenképpen többet mutatott a csapat. Hétvégén hazai pályán kötelező lesz megszerezni első győzelmünket Csépa együttese ellen.

 

IFI: Tiszafüred – Újszász 7-0

Verhető ellenféllel szemben akár több góllal is vezethettünk volna, ennek ellenére nagyarányú vereséget szenvedtünk.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.