2012. július 13-án az Ifjúsági klub szervezésében került megrendezésre az I. Éjszakai Teremfoci bajnokság Újszászon. A 16 csapatos tornán, pénteken 18 óra után néhány perccel kezdődött el az első mérkőzés, ezt követően pedig folyamatosan zajlottak a 2x10 perces találkozók, egészen másnap reggelig. Az éjszaka folyamán nem volt hiány a szoros csatákból, de a rendkívül sok gólt hozó mérkőzésekből sem. Sőt, szerencsére, a nézőkből sem.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Molnár József

 

Rendhagyó módon, a 4 csoport első helyezettjei azonnal az elődöntőkbe kerültek. Az elsőt, hajnali 4 óra után, az Unknown Soldiers és az Orange B csapatok játszották. A találkozó szoros csatát hozott, a 2x10 perc utáni döntetlent büntetők követték, mely itt is, ott is hozott hibát, ám végül ebből az Unknown Soldiers került ki szerencsésebben, így ők a döntőben, az Orange B pedig a bronzmérkőzésen folytathatta a tornát. A másik elődöntőt az Aranyláz FC és a Dream Team játszotta. E találkozón sokkal nagyobb fölény mutatkozott, az Aranyláz FC kétséget sem hagyva, legyőzte ellenfelét, ezzel a döntő másik résztvevőjévé vált.

A harmadik helyért tehát az Orange B és a Dream Team csapatok harcolhattak. Bár utóbbi csapat becsületesen küzdött, a már a mérkőzés kezdetétől sérüléssel bajlódó játékosa mellé, sajnos egy másikat is összeszedtek, így a találkozót nem tudták folytatni. A szervezők által utólag bice-bóca csapatként aposztrofált Dream Team tehát a 4. helyen végzett, míg a „bronzérem” az Orange B-é lett.

A döntő igen szoros mérkőzést, valódi, döntőhöz méltó csatát hozott az Unknown Soldiers és az Aranyláz FC között. A csapatok 0-0-s döntetlent követően, büntetőkkel voltak kénytelenek eldönteni az első helyezés sorsát. A „szerencse” ezúttal az Aranyláz FC mellé állt.

Az eredményhirdetés során már nagyon fáradt fiatalembereket láthatott a betérő. A résztvevő csapatok mindegyike emléklappal gazdagodott. A torna során megválasztásra került az Ifjúsági klub kedvenc játékosa, aki ezúttal Zanócz Béla lett. A gólkirályi címet Makai Ádám, míg a legjobb kapus címet pedig Tánczos Róbert tudhatja magáénak.

A dobogó harmadik fokára az Orange B, a másodikra az Unknown Soldiers állhatott. A legfelső fok, a tornagyőzelem, így az ezzel járó kupa is az Aranyláz FC-é lett. A dobogósok egy-egy üveg pezsgővel is gazdagabbak lettek, na meg persze egy egész éjszakányi foci élménnyel.

Reméljük, hogy mindenki jól érezte magát, ezúton köszönjük a közreműködők segítségét, különösen a mérkőzéseket levezető bírókét, akik egész éjjel segítettek a torna lebonyolításában. Köszönjük a részvételt a csapatoknak is, és persze mégegyszer jár nekik egy hatalmas gratuláció az egész éjszaka végigküzdéséért.

A közeljövőben talán újra megtöltjük az újszászi sportcsarnokot egy éjszakára a teremfocit kedvelőkkel, addig is várunk mindenkit az Ifjúsági klub egyéb programjaira is.

Ifjúsági klub Újszász

 

I. Éjszakai Teremfoci Bajnokság

2012. július 13.


Csoportbeosztás
A B C D
Vamos Garden City A. Team FC iTTasok
Unknown Soldiers Red Boys Orange-B Dream Team
Ágyúsokk Aranyláz FC Focisták klubja Szászberki Street Fighterek
Kendermagos Blood Brothers Vörös Ördögök Classic FC

 

Csoportok Végeredménye
A B
Unknown Soldiers (31 gól) 7 pont Aranyláz FC 7 pont
Vamos (26 gól) 7 pont Blood Brothers 6 pont
Kendermagos 3 pont Garden City 3 pont
Ágyúsokk 0 pont Red Boy's 1 pont
C D
Orange-B 9 pont Dream Team 9 pont
A.Team FC 6 pont Szászberki Street Fighterek 6 pont
Vörös Ördögök 3 pont iTTasok 3 pont
Focisták Klubja 0 pont Classic FC 0 pont

 

Elődöntők
A1. Unknown Soldiers - C1. Orange-B 1-1 (3-2)
B1. Aranyláz FC - D1. Dream Team 9-3

 

Bronz mérkőzés
Orange-B - Dream Team 5-2

 

Döntő
Unknown Soldiers - Aranyláz FC 0-0 (0-2)

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.