2012. június 16. XXX. forduló

Martfű – Újszász 2-1 (1-0)
Martfű, 100 néző. vezette: Pikó Attila

Újszász: Kaló Róbert – Sebők Roland, Rézsó Tamás, Szarvák Norbert, Varga I. Krisztián, - Szurmai Tibor, Varga II. Krisztián, - Juhász Márk, Sipos Zsolt, Farkas Gábor, - Mérész Zoltán

Góllövő: Sipos (72. perc)

Kiállítva: Mérész (90. perc)

Rekkenő hőségben, nagyszerűen előkészített pályán játszottuk a szezon utolsó mérkőzését Martfűn. A helyezések szempontjából nem volt tét nélküli a találkozó, hiszen a számunkra kedvező eredmény esetén helyet cserélt volna a két csapat a tabellán. Mi kezdtünk jobban, mezőnyben jól passzoltunk, viszont az utolsó passzoknál rendre pontatlanok voltunk. A martfűiek nagyrészt kontrából veszélyeztettek, és a 30. percben meg is szerezték a vezetést. Aszódi szabadrúgásból csavart Kaló kapujába. Hátrányból kezdtük a második játékrészt. Az 50. percben – figyelmetlenségünket kihasználva – ismét Aszódi talált be a kapunkba. Már szinte reménytelennek tűnt a helyzetünk, amikor a 71. percben Farkas ellen szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető büntetőt ítélt, és második sárga lappal kiállította a martfűiek védőjét. A tizenegyest Sipos váltotta gólra, így sikerült szépítenünk. A hátralévő percekben emberelőnyünknek köszönhetően szinte egykapuztunk a hazaiakkal. Meg voltak a lehetőségeink az egyenlítésre, de ezúttal elpártolt tőlünk a szerencse. Nem sikerült szépen búcsúznunk a szezontól, viszont összességében elégedettek lehetünk a tavaszi szerepléssel.

 

Ifi: Martfű – Újszász 8-1

Góllövő: Szarvák Krisztián

A bajnokság végére elfogyó csapatunk tíz emberrel kezdve, és végigjátszva a 90 percet, ismét nagyarányú vereséget szenvedett.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.