2012. június 9. XXIX. Forduló

Újszász – Túrkeve 0-6 (0-4)
Újszász, 100 néző. Vezette: Bodac Tamás

Újszász: Kaló Róbert - Ágoston Kristóf, Rézsó Tamás, Szurmai Tibor (Sebők Roland), Varga I. Krisztián, - Farkas Gábor, Szarvák Norbert (Czapkó Róbert), - Juhász Márk (Zanócz Péter), Sipos Zsolt, Balogh Zsolt, - Mérész Zoltán

 

Származási hely: Újszász - Túrkeve lábdarúgó mérkőzés 0-6 (0-4)

 

Tavaszi jó szereplésünkhöz méltóan szerettünk volna búcsúzni utolsó hazai mérkőzésünkön közönségünktől. Az első 15 percben enyhe fölényben játszottunk, és legalább háromszor megszerezhettük volna a vezetést, de nem sikerült bevennünk a túrkeveiek kapuját. Ezek után rémálomszerűen folytatódott számunkra a találkozó. A vendégek könyörtelenül kihasználták hibáinkat, és a duplázó Horváth, valamint Debreczeni góljaival már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést. A folytatásban megpróbáltunk legalább szépíteni, de ezen a napon semmi nem jött össze. Az önbizalommal teli túrkeveieknek viszont igen. Debreczeni és Horváth újabb góljaival hat gólosra nőtt előnyük. Senki sem számított ilyen különbségű vereségre, amellyel igencsak lerontottuk tavaszi mérlegünket. A szezon utolsó mérkőzésén Martfűn javíthatunk, és egy esetleges győzelemmel előrébb léphetnénk a tabellán.

 

Ifi: Újszász – Túrkeve 1-2

Góllövő: Paplanos Ádám

Kettős emberelőnyben szenvedtünk vereséget.

Szurmai Tibor

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.