2012. március 31. XIX. forduló

Újszász – Kunszentmárton 1-1 (0-1)
Újszász, 80 néző. vezette: Gáspár Tamás

Újszász: Kovács - Farkas, Rézsó, Sebők (Ágoston), Varga I. K.,- Szabó, Szurmai, Varga II. K., Juhász (Szarvák) - Sipos, - Mérész

Góllövő: Varga II. K. (55.perc)

A múlt heti jászárokszállási győzelem után joggal várta el mindenki a jó játékot és a jó eredményt csapatunktól. A kezdő sípszótól kezdve az egész mérkőzés alatt óriási szél fújt, ami alaposan megnehezítette mindkét fél dolgát. Az első félidőben több helyzetet is kidolgoztunk a sokszor nyolc emberrel védekező vendégek ellen, de nem tudtunk kapuba találni. A 39. percben ez megbosszulta magát, és megszerezte a vezetést Kunszentmárton. Kun gondolt merészet, és a szél által támogatva, félpályáról rúgta kapura a labdát, amely becsapva a kissé kint helyezkedő Kovácsot, a hálónkban kötött ki. A folytatásban megpróbáltunk minél hamarabb egyenlíteni, ami Sipos révén sikerülhetett volna, de tőle szokatlan módon, elhibázta az ellene elkövetett szabálytalanságért megítélt büntetőt. Az 55. percben Varga II. Krisztián szinte lemásolta Kun gólját. 35-40 méterről lőtte el a labdát, ami átpattant Kolláth felett, és akadálytalanul jutott a kapuba. Az egyenlítő gólunk után folyamatosan támadtunk, a vendégek szinte át sem léptek a térfelünkre, de ismét csak helyzetekig jutottunk, újabb gólt nem sikerült szerezni. Nem tudtuk megismételni az előző fordulóbeli jó és eredményes játékunkat, így elmaradt a várt győzelem. A hétvégén Karcagon javíthatunk.

 

IFI: Újszász – Kunszentmárton 0-0

Az óriási szélben lejátszott mérkőzésen nagy küzdelem folyt, de kapuba találni egyik csapatnak sem sikerült.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.