2012. március 17. XVII. forduló

Csépa – Újszász 2-2 (1-1)
Csépa, 100 néző. vezette: Varga Balázs

Újszász: Kovács - Farkas, Oláh, Rézsó, Varga I. K.- Szabó, Szurmai, Varga II. K., Juhász (Szarvák), - Sipos, Mérész (Czapkó)

Góllövők: Rézsó (13. perc), Sipos (76. perc)

 

Kitűnően előkészített pálya és egy alaposan kicserélődött és megerősödött Csépa várt ránk a hétvégén. Ennek ellenére a mérkőzés első 15-20 percében a mi akaratunk érvényesült, a vezetést is sikerült megszerezni Rézsó révén. Egy szöglet utáni kavarodást követően kotorta a labdát a hálóba. Ezután érthetetlen módon visszavettünk a tempóból, amit ki is használt az ébredező hazai csapat, és a 28. percben Sárkány góljával ki is egyenlített. A fordulást követően egy védelmi megingást kihasználva, ismét Sárkány volt eredményes, ezzel már a csépaiaknál volt az előny. Szerencsére nem omlott össze a csapat. Nem sokkal később Sipos ki is egyenlített, majd a hátralévő időben legalább háromszor dönthettük volna el a mérkőzést. A legnagyobb lehetőség Szarváké volt, de lövése a kapufáról kifelé pattant. A ráadás percekben mi is izgulhattunk, mivel Siposnak óriásit kellett menteni a kapunk előtt. „Hatpontos” mérkőzésen szereztünk 1 pontot idegenben, de mégis lehet némi hiányérzetünk, hiszen a helyzetek alapján közelebb álltunk a győzelemhez. A következő fordulóban ismét idegenben, Jászárokszálláson lépünk pályára.

 

IFI: Csépa – Újszász 3-2 Góllövő: Fekete Tamás (2)

Újszász vezetett, majd két büntetőt „ajándékozott”, amelyekkel a hazaiak 3-1-re fordítottak. A mérkőzés vége felé szépíteni sikerült csupán, így újabb vereséget szenvedett csapatunk.

 

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.