2012. március 10. XVI. forduló

Újszász – Szajol 1-0 (0-0)
Újszász, 200 néző. vezette: Fekete Tibor

Újszász: Kovács - Farkas, Oláh, Rézsó, Varga I. K., - Szabó, (Győrfi) Szurmai, Varga II. K., Juhász, (Ágoston) - Sipos, Mérész (Czapkó)

Góllövő: Mérész (59. perc)

Lejátszottuk tavaszi első mérkőzésünket, amelyen ellenfelünk Szajol együttese volt. A középmezőnyhöz tartozó vendégek ellen volt miért visszavágnunk, mivel ősszel kiütéses 5-0-s vereséget szenvedtünk ellenük. Mindezek mellett fontos volt a jó kezdés, amely megalapozhatja további szereplésünket. Az első perctől kezdve nagy küzdelem folyt a pályán, mindkét kapu előtt kialakult egy-két veszélyes helyzet, de az első játékrészben érintetlenek maradtak a hálók. A második félidő is hasonlóan alakult, annyi kivétellel, hogy sikerült begyötörnünk egy gólt. Az 59. percben Mérész jobb oldalról elvégzett szabadrúgására a szajoliak kapusa rosszul mozdult ki, így az akadálytalanul került a hálóba. A hátralévő időben a vendégek mindent megpróbáltak az egyenlítésért, de igazi csapatként küzdve, sikerült megtartani az eredményt. Némi szerencsével is, de rendkívül fontos három pontot szereztünk. Hétvégén Csépára látogatunk, ahol egy esetleges győzelemmel megelőzhetnénk a vendéglátókat.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Ifi: Újszász – Szajol 0-1 (0-0)

Tartalékosan felálló, fiatal csapatunknak nem sikerült gólt szereznie, csupán megnehezíteni tudta a bajnokság élmezőnyében tanyázó szajoli együttes dolgát.

 

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.