2012. február 25-én Farsang Kupa névvel utánpótlás teremlabdarúgó tornát rendeztek Kunszentmártonban. Ezzel a tornával ünnepelte fennállásának 90. évfordulóját a kunszenti sportegyesület. A tornára a tavalyi évhez hasonlóan meghívást kapott serdülő csapatunk, amely a „B” jelű csoportban Martfű és Rákóczifalva társaságában kezdte meg a küzdelmet. Mindkét ellenféllel szemben magabiztos 2-0-s győzelmet arattunk, így csoportelsőként várhattuk a folytatást. Góllövők: Ágoston Kristóf és Fekete Tamás, valamint Szarvák Krisztián 2. Az elődöntőben a „A” csoport második helyezettjével, Kunszentmártonnal találkoztunk, és a csoportmérkőzésekhez hasonlóan 2-0-ra nyertünk. Góllövők: Nagy Gábor és Szarvák Krisztián. A döntőben Szarvas együttese várt ránk. A rendes játékidőben nagy csatában 1-1-es döntetlen született (góllövő: Fekete Tamás), így hetesrúgásokkal kellett eldönteni a kupa sorsát. A szerencse az idén is mellénk szegődött. A hetest Nagy Gábor, Szarvák Krisztián és Fekete Tamás is értékesítette. Az ellenfél csak egyszer tudott betalálni, így sikerült megvédeni tavalyi elsőségünket.

A torna végeredménye:

1. Újszászi VVSE
2. Szarvas
3. Kunszentmárton
4. Rákóczifalva
5. Martfű
6. Mezőtúr

A győztes csapat tagjai: Seres Dániel, Ágoston Kristóf, Nagy Gábor, Szarvák Krisztián, Szarvák Zsolt, Nagy Patrik, Konka Csaba, Fekete Tamás, Vasas Ádám.

Szurmai Tibor

 

Konka Csaba, Ágoston Kristóf, ifj. Nagy Gábor, Vasas Ádám, Szarvák Krisztián, Fekete Tamás
elöl: Szarvák Zsolt, Seres Dániel és Nagy Patrik

Fotó: Nagy Gábor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.