2011. november 26. XV. Forduló

Újszász – Martfű 0-1 (0-1)
Újszász, 50 néző. vezette: Varga Balázs

Újszász: Kovács - Ágoston, Oláh, Pomázi, Farkas, - Fekete, Szurmai, Varga, Zanócz, - Szabó A., Balogh Z. (Fodor)

Lejátszottuk az ősz utolsó mérkőzését a rutinos játékosokkal megerősített Martfű csapatával. A nem túl eseménydús 90 perc során gyakorlatilag nem volt helyzete egyik csapatnak sem. A vendégek egyetlen komoly lehetőségüket könyörtelenül kihasználták, és vezetést szereztek Ruskó révén. Mint később kiderült, ez a találat el is döntötte a három pont sorsát. Jókor jön a téli pihenő, hiszen mély gödörben a csapat. Mindenképpen változásokra lesz szükség ahhoz, hogy ne legyenek kiesési gondjaink jövőre. Folytatás tavasszal.

 

Ifi: Újszász – Martfű 0-3

Ifjúsági csapatunknak sem úgy alakult az őszi szezon, ahogy eltervezték. A folyamatos hiányzók (sérülések, felnőtt csapathoz felvitt játékosok) miatt természetesen nem tudták azt a teljesítményt nyújtani, ami tudásuk alapján elvárható lenne. Az utolsó mérkőzésen háromgólos vereséget szenvedtünk.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.