2011. november 12. XIII. forduló

Újszász – Kunhegyes 1-2 (1-0)
Újszász, 100 néző. vezette: Kálé Elemér
Újszász: Kovács - Farkas, Ágoston, Szurmai, Pomázi,- Juhász (Fekete), Móczó, Varga, Szabó A. (Zanócz),- Hegedűs, Balogh Zs.
Góllövő: Szabó A. (15. perc)

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Az elmúlt években mindkét csapat komoly célokért küzdött, és az élmezőnyhöz tartozott, ma viszont sajnos ott tartunk, hogy kiesési rangadót kell vívnunk Kunhegyessel. Számunkra és a vendégek számára is égetően nagy szükség van minden egyes pontra ahhoz, hogy elmozduljon a hátsó régióból, és ne nézzen keserves tavasz elé. Ennek tudatában léptünk pályára, és szereztük meg a vezetést a 15. percben Szabó Attila révén. Nem sokkal később jött Juhász sérülése és kényszerű cseréje, majd a 25. percben Móczó buta kiállítása. Tíz emberrel játszva is növelhettük volna előnyünket, de Feketének és Szabónak sem sikerült kapuba találni, így félidőben maradt az egygólos vezetés. A folytatásban a vendégek mindent egy lapra feltéve támadtak, és ha nehezen is, de sikerült kihasználni emberelőnyüket, és megfordították a mérkőzés állását. Kínos vereséget szenvedtünk hazai pályán, mindemellett nagy lehetőséget szalasztottunk el az előzés szempontjából, hiszen a többi eredmény kedvezően alakult volna számunkra. Hétvégén a szintén gyengélkedő Túrkeve otthonába látogatunk.

 

IFI: Újszász – Kunhegyes 0-2

Hasonlóan a felnőttekhez, nagyon nem megy ifi csapatunknak sem. Ezúttal 2-0-s vereséget szenvedtünk.

 

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.