2011. november 5. XII. forduló

Jászapáti – Újszász 2-0 (2-0)
Jászapáti, 200 néző. vezette: Osváth Endre

Újszász: Kovács - Farkas, Oláh, Szurmai, Pomázi,- Szabó A. (Hegedűs), Varga, Ágoston, Juhász, Balogh Z. (Fekete) - Balogh Zs.

A 12. fordulóban a bajnok esélyes Jászapáti otthonába látogattunk. Természetesen tisztában voltunk azzal, hogy nem ez a mérkőzés lesz az, amelyen meglepetést tudunk okozni, de mindenképpen szerettük volna megnehezíteni a hazaiak dolgát. A 13. percben egy formás támadás után, az ex-ferencvárosi játékos, Dragóner talált be kapunkba. A jászapáti vezető gól után kissé bátrabb lett játékunk, de így sem jelentettünk veszélyt a hazaiak kapujára. A 32. percben kétgólosra nőtt hátrányunk. Ekkor Kotula vette be kapunkat tizenegyesből. Fordulás után folytatódott a hazaiak nagy nyomása, rengeteg helyzetet dolgoztak ki, volt, amikor Kovács bravúros védése vagy éppen a kapufa mentett meg minket az újabb góltól, góloktól. Mindezek ellenére nem vallottunk szégyent, tisztes vereséget szenvedtünk egy nagyobb játékerőt képviselő csapat otthonában. A következő fordulóban hazai pályán kötelező lesz begyűjteni a három pontot Kunhegyes ellen.

 

IFI: Jászapáti – Újszász 5-0

Ismét megérezte csapatunk a hiányzókat, kiütéses vereséget szenvedtünk.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.