2011. szeptember 17. V. forduló

Újszász – Karcag 0-1 (0-1)
Újszász, 100 néző. Vezette: Pikó Attila.

Újszász: Kovács - Farkas (Földi), Pomázi, Juhász, Oláh, - Szabó A., Varga, Móczó, Balogh Z.,- Hegedűs, Balogh Zs.

A múlt heti kunszentmártoni győzelmünk után bizakodva vártuk a Karcag elleni összecsapást. A vendégek hozzánk hasonlóan rosszul kezdték a bajnokságot, így hazai pályán mindenképpen esélyesebbnek tűntünk. Kezdőcsapatunkban újabb változás történt. Először lépett pályára, az előző szezonban kiállított Móczó Norbert, aki letöltötte eltiltását. Már a mérkőzés elején érezhető volt, hogy nem lesz sokgólos mérkőzés. Bár helyzetekig ismét eljutottunk, gólt nem sikerült szerezni. A találkozó 40. percében a karcagiaknak viszont igen. Ekkor Kovács bravúros védése után, Fodor vette be kapunkat. A vendégek ezzel szinte egyetlen helyzetüket gólra váltották. A döntetlen talán reálisabb eredmény lett volna, de el kell ismerni, hogy a karcagi fiatalok sokkal többet tettek a győzelemért. Hétvégén még nehezebb dolgunk lesz. A kisújszállási „oroszlánbarlangból” kellene pontot, pontokat elcsenni.

 

IFI: Újszász – Karcag 0-2

Meglepően sima vereséget szenvedtünk a szervezett karcagi csapat ellen. „Ajtó-ablak” helyzet is kevés volt a gólszerzéshez.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.