2011. szeptember 10. IV. forduló

Kunszentmárton – Újszász 1-2 (0-2)
Kunszentmárton, 100 néző. vezette: Bán János

Újszász: Kovács - Földi, Oláh, Pomázi, Farkas, - Szabó A., Varga, Juhász (Lakatos), Balogh Z., - Hegedűs (Zanócz), Balogh Zs.

Góllövők: Balogh Zs. (30. perc), Hegedűs (40.perc)

A szeptemberi időjáráshoz képest szokatlan hőségben játszottuk le soron következő mérkőzésünket Kunszentmártonban. A hazai csapat – a miénkhez hasonlóan – nagy változásokon ment keresztül. Mindkét fél számára létfontosságú volt a három pont megszerzése. Ennek tudatában rögtön kézbe vettük a mérkőzés irányítását, míg a vendéglátók gyakorlatilag a tizenhatosunkig sem jutottak el. A vezetést a 30. percben szereztük meg. Ekkor Balogh Zoltán viharzott el a bal oldalon, majd pontos középre adását Balogh Zsolt passzolta a kapuba. Tíz perccel később Hegedűs vette be Kolláth kapuját, és ezzel már kétgólosra nőtt előnyünk. Ez annyira megnyugtatta a csapatot, hogy azt hittük, ezzel meg is van a győzelem. A második félidőben viszont úgy tűnt, mintha az öltözőben maradtunk volna. Az 59. percben Pálinkás ki is használta fegyelmezetlenségünket, és szépíteni tudott. A kapott gól alaposan megzavarta csapatunkat, a hazaiak lelkes játékához azonban nem párosult újabb gól. Ha nehezen is, de sikerült megszereznünk a számunkra nagyon fontos három pontot. Ezzel a győzelemmel remélhetőleg elindul egy jó sorozat, amelyet a hétvégén hazai pályán Karcag ellen folytathatunk.

 

Ifi: Kunszentmárton – Újszász 1-1 Góllövő: Pető Dániel

Két pontot hagyott Kunszentmártonban ifjúsági csapatunk. Egy elkerülhető gól után az egyenlítés még összejött, viszont a győztes gólt nem sikerült megszerezni, pedig jócskán lett volna rá lehetőségünk.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.