2011. május 1. XXIII. forduló

Törökszentmiklós – Újszász 2-0 (1-0)
Törökszentmiklós, 200 néző. vezette: Tóth Pál

Újszász: Kovács - Juhász, dr. Katona, Lengyel, Farkas (Győrfi), - Kurucz, Sipos, Szurmai, Szabó, - Mérész, Balogh.

Május első vasárnapján Törökszentmiklósra látogattunk. A hazaiak nagyszerű formában vannak, az elmúlt hét fordulóban nem találtak legyőzőre, sőt a listavezető Nagyivánt is két vállra fektették. Ami minket illet, továbbra is sok a problémánk, sérülések és eltiltások tizedelik csapatunkat. Ezen a mérkőzésen is egy új, soha nem látott kezdő tizeneggyel kellett pályára lépnünk. Ismét korán hátrányba kerültünk. A 8. percben Angyal használta ki védekezési hibánkat, és szerzett vezetést csapatának. Sajnos sok veszélyt nem jelentettünk a hazaiak kapujára, így a gólszerzés sem sikerült. A második félidő első felében viszont mi irányítottuk a játékot, az egyenlítést mindenképpen megérdemeltük volna. Helyette jött a szokásos forgatókönyv. Kihagytuk ziccereinket, majd egy újabb védelmi megingás után ismét Angyal vette be kapunkat. Ezen a napon helyzetkihasználásunk az időjáráshoz hasonlóan borús volt. Amíg nem rúgunk gólt, mérkőzést sem tudunk nyerni. Vereségünkkel a 7. helyre csúsztunk a tabellán.

IFI: Törökszentmiklós – Újszász 4-0

Kiütéses vereséget szenvedtek fiataljaink, a helyzeteit jól kihasználó Törökszentmiklósiak ellen. Bár ekkora különbség nincs a két csapat között.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.